Elephant Parade 2009


Persconferentie op het museumplein in Amsterdam. Vrijdagmiddag half drie, samen met Ans Markus, Gerard Cox, Rob de Nijs, Henk Schiffmacher, journalisten, camera’s en publiek.

De officiële opening van een parade van olifanten op diverse plaatsen in Amsterdam werd later op de middag bevestigd door het slaan op de gong in de Beurs van Berlage. Daarmee werd de beurs voor die dag symbolisch gesloten en de parade geopend.

Mijn O-LOVE-FANTJE pronkte in de achtertuin van het Van Goghmuseum... bezoekers van het restaurant van dit museum konden O-LOVE-FANTJE prachige bewonderen. Mocht je O-LOVE-FANTJE tegen komen, wees een beetje lief. En pas op, heb je vandalistische neigingen... olifanten vergeten hun leven lang niet wie hem iets heeft aangedaan.

In Thailand zijn replica’s gemaakt van O-LOVE-FANTJE, deze worden verkocht in een speciaal daarvoor ingerichte winkel op het Museumplein in Amsterdam.

Klik hier voor een video over de Elephant Parade in Amsterdam.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • TikTok
  • Instagram - White Circle

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)