Schilderen met zwervers


A.s. zaterdag 19 september gaan zwervers in Zwolle een ware marathon van 5 km lopen. Van NIKE krijgen ze nieuwe hardloop schoenen, Louis van Gaal ondersteunt en ik mag op de bezemwagen staan met mijn schildersezel. Tijdens de marathon doe ik mijn marathon: de blaren op mijn handen schilderen! Met groot plezier mag ik dit doek schenken aan mensen, waar mensen normaal gesproken met een grote boog omheen lopen. Heerlijk om te doen. Ik bof maar.

o ja, Man bijt Hond komt tv opnames maken...en de Telegraaf zorgt voor de juiste verslaggeving

#Liveschilderen

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)