London, the place to be!


Ik ben er!

Gewoon in Londen.

Bepakt, bezakt...maar de Venen hangen aan de muur. Ze zijn in de etalage geplaatst van de galerie. Ik ben er zelf een paar keer langs gaan lopen en daarna even om me heen gekeken.

Zie ik het goed? Zie ik de schilderijen waar ik al zo veel uren naar gekeken heb, nu echt hier hangen. Ik kon het niet laten: met een grote glimlach en dankbaar heb ik de rest van de dag door Londen gelopen. Een bezoek aan de National Gallery mocht natuurlijk niet ontbreken. Hillsong Londen stond ook wensenlijstje van deze dag èn Westminster Abbey... èn...

#London #Galleries

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)