Dekbedovertrek


Ze zijn prachtig geworden! Dekbedovertrekken met mijn kunst erop. Door Beddinghouse op de markt gebracht. Hoge kwaliteit satijnkatoen. Kijk voor meer info op w-love.nl of ga naar Beddinghouse by Wilma Veen.

Wil je een dekbed online bestellen, dan kun je dat doen bij het linnenhuis.nl en ook bij V&D.nl Je kunt de dekbedden vinden in de bedden speciaalzaken. Kijk op de site van Beddinghouse voor verkooppunten bij jou in de buurt.

https://www.hetlinnenhuis.nl/beddengoed/dekbedovertrekken.html?brand=2795

#wlove #dekbedovertrek

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)