2014... we komen eraan!


Ik heb zo'n zin in het nieuwe jaar!

Heerlijk.

2013 sluit ik af. Een jaar waarin ik een hartstilstand heb gehad...

en mijn leven op alle vlakken ineens stilstond.

2013 was een jaar van geduld hebben, hopen en verwachten dat het telkens iets beter met mij zou gaan. 2013, een jaar waarin ik zo blij was als de gewonen dingen van de dag mij weer lukte om te doen. Telkens en telkens heb ik juist het 'gewone' gevierd. 2013, een jaar waarin ik nog meer van alle mensen die mijn lief zijn, ben gaan houden.

2014 - Hoera! Ik leef!

Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden...

En ja, toch elk jaar heb weer goede voornemens... zelfs ook dit jaar. Ik ga genieten van elke dag, al is het misschien maar een kort moment, maar genieten van het leven in volle dankbaarheid. Genieten van de wind, de wolkenlucht, kop koffie, praatje met de buurvrouw, knuffel van mijn zoon, boodschappen, schilderijen, tekenen, mails beantwoorden, stofzuigen, voorlezen, vergaderingen... genieten van de mensen die ik mag gaan ontmoeten, genieten dat ik leef!

O ja, ik ga ook twee keer per week sporten met Marjan, elke dag minsten een half uur het bos in met de hond (onderzoek heeft aangetoond dat dat er goed is voor je lijf). Onze hond wist dit overigens al jaren. En zeker ook nog meer GENIETEN. Genieten van mijn boys, mijn man, het gewone leven, de dag, elk moment. Liefhebben, mildheid in mijn hart. Bewust leven en af en toe zo lekker onbewust mijmeren, mijn tijd verspillen omdat ik daar dan gewoon zin in heb... om vervolgens gedisciplineerd mijn werk ten volle te kunnen doen. Een nieuw schrift ligt op mijn nachtkastje waarin ik elke dag opnieuw kan gaan opschrijven waar ik dankbaar voor ben in 2014. Daar word ik zo vrolijk van.

Ik kan niet wachten om met nieuwe schilderijen te mogen beginnen.

2014 wordt ook het jaar van mijn nieuwe boek 'ik vrolijk jou'. Als je in dit boek bladert en leest, word je er vorlijk van, vind je troost,.. en de rest. Een boek geschreven en getekend vanuit mijn hart. Ik wens dat dit boek veel mensen vrolijk mag maken, ondanks soms moeilijke omstandigheden die je in je leven mee kunt maken en dankzij de prachtige momenten die je leven markeren.

Ik vrolijk jou... met liefde, Wilma

#Nieuwjaar #Ikvrolijkjou #Boek

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)