Burgemeester van Aartsen - achter de schermen

Bijgewerkt: jun 8


Terwijl de burgemeester van Aartsen spreekt, werp ik nog een laatste blik op mijn speech. Ehum, tekeningen. Ja, ik weet het, ik ben ongetwijfeld de eerste en enige ooit die in het Haagse ter voorbereiding op een officiële speech, in een officiële omgeving, tekeningen maakt voordat ik plaatsneem achter de microfoon. Ik moet bekennen dat ik mijn tasje vooraf ook een beetje op mijn tekeningen legde, maar nadat ik was aangekondigd door de presentatrice, ging ik staan en met ongelooflijke veel plezier ‘los’.... en ik vertelde vanuit mijn hart.

#BurgermeestervanAartsen #Israel

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)