TV opnames in mijn atelier


Terwijl camera's, lampen, verlengsnoeren en nog meer naar binnen werden gebracht, stond ik in mijn tuinbroek te wachten. Nog niet eerder in deze kloffie voor de camera gestaan, maar ach, het voelt wel relaxed zo. Een rookmachine wordt getest. Binnen korte tijd lijkt er een bom ontploft in mijn atelier. Ik zie door de rook de overkant niet meer. Buiten staat een enorme lamp die zonnestralen zal laten zien en dat in combinatie met de rook, moet het helemaal gaan worden. Prachtig werk van Joas Burggraaf en Gijs de Grootte. Toppertjes!

Ik heb een schilderij vooraf gemaakt en gedurende de opnames werk ik vanuit een wit doek en laat ik op beeld zien hoe de opbouw gaat.


© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)