Laat los

Bijgewerkt: jun 8


Loslaten,

zijn wie je bent,

geeft vleugels in je leven.

Dartel, dans, vlieg

vrij de dag tegemoet

Ondanks alles,

dankzij alles


Als er iets moeilijk is om uit handen te geven, dan is het loslaten. Vertel mij wat. Juist als je met heel je hart aan iets of iemand verbonden bent, lijkt loslaten een onmogelijke zaak. Maar juist als je zoveel van iemand houdt, kan loslaten de ultieme daad van liefde zijn. Laat los. Makkelijk gezegd en soms zo moeilijk gedaan. En toch. Als je loslaat, loop je lichter. Als je loslaat, helpt het spreiden van je vleugels je ook daadwerkelijk om te vliegen. Als je loslaat en je kunt het in handen geven aan iemand die je vertrouwt, weet je dat het goed komt.


Wordt samen met mij een echt loslater.

Oud worden en je handen vol hebben met zaken die je je hele leven lang hebt vastgehouden....

wil je niet. Oud worden en nog steeds gebukt gaan onder de moeite van het vinden van vertrouwen, is niet jouw missie. Ik daag je uit om samen met mij te gaan vliegen. Te zijn wie je bent. Te ontdekken dat dat meer is dan het beste en vervolgens te ontdekken, dat het leven vanuit een hoger perspectief, zoveel meer uitzicht geeft.


Laat los.


Print de poster en hang hem op een prominente plek.

Kusje, Wilma© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)