Angels watch over you!

Angels watch over you...X-MAS

Dat deze KERST jou rust, vertrouwen en hoop mag geven.

Nu even alles loslaten. 't GELUKT jou!

Wat wens ik je toe dat je enorm mag genieten van het leven. Ondanks alles wat je meemaakt of waar je angstvallig oplossingen voor zoekt. Laat het even los. Geniet. Weet dat je niet alleen bent, maar vertrouw. Kijk 's avonds naar de lucht boven je en zie hoe de sterren de donkerte diepte verlichten. Je kijkt als vanzelf naar de lichtjes, terwijl de donkere tussen ruimtes groter zijn. Richt je wat wel goed gaat. Richt je op wat wel mooi is. Richt je op wat jouw hart verlicht.

Laat los en weet dat je gedragen wordt in dit leven. Soms voel je dit niet, maar vertrouwen geeft vrolijkheid, zelfs in de donkerte. Ik wens je een licht kerstfeest. Gewoon om het jou lukt om los te laten. Dat loopt toch een stuk lichter.

't GELUKT jou!

Angels watch over you.

#XMAS #kerst #angel #watch #feest #trust #believe #letitgo #ikgelukjou #tgeluktjou

www.wilmaveen.com

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • TikTok
  • Instagram - White Circle

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)