TV opnames met presentatrice Sonja Silva

Bijgewerkt: jun 8

TVopnames in mijn atelier... Thema 'De liefde' Drie kandidaten schilderen een speciaal schilderij voor hun LIEF. Presentatrice Sonja Silva is erbij.


Dit is even kort en bondig de setting. Ik heb er zin in. Wat heerlijk om andere mensen mee te kunnen nemen in het proces van een verbeelding maken wat je met woorden niet altijd vertellen kunt.

Als eerste komt de crew binnen. Camera's komen uit hun hoezen, kabels worden neergelegd en ondertussen dampt de koffie in de kopjes. Het feest kan bijna beginnen. Sonja lacht en is kan niet wachten op de opnameleider die aftelt '3,2,1... stilte op de vloer, camera loopt.'


De kwasten zoeken hun weg naar de juiste kleuren. Ik geef toelichting, moedig aan en help als hulp nodig is, maar inspireer vooral om daarmee het vetrouwen in eigen creativiteit naar boven te laten borrelen. En, ja hoor, het lukt. Alles gaat bruizen. Ze komen er in. Alle drie. De kwasten bewegen, de camera is verdwenen uit beeld en er wordt geschilderd alsof hun leven ervan afhangt.


Presentatrice Sonja Silva gaat met de gasten in gesprek over de LIEFDE.

Bijzonder ontroerende verhalen wordt verteld en ondertussen staat de kwast niet stil.© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)