Expositie ‘Veluvine’


Wenka von Meyenfeldt opent de expositie, vertelt wat anekdotes, ze is een geweldig leuke vrouw. Ik was dan ook heel blij dat zij de opening wilde doen. Hoewel de burgemeester van Nunspeet ook aanwezig was, voelde ik me zeer vereerd dat zij plechtige woorden wilde spreken.

We moesten zelfs een echt lint doorknippen... nog nooit eerder gedaan in mijn leven...ik riep daarom ook de hulp in van de burgemeester. Hij telde voor ons af en bij ‘3, 2, 1,....’ begon ik al met knippen. Later wees hij mij er nog even op dat je pas mag knippen als je ‘nul’ hoort. Tja, ik moet nog veel leren, maar ja, een beetje vaart in het geheel, daar hou ik wel van :)

Wenka : Bedankt!

Wil je al mijn exposities openen? gezellig!

Knip ik gewoon elke keer een lint door en vraag de burgemeester van Nunspeet of mijn timing ‘oke’ is.

Relinde : Bedankt! Je maakt prachtige beelden.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square