Nieuws

Het laatste nieuws van en over Wilma

Valentijn - love you!

February 14, 2010

 

VALENTIJN - schilderen met liefde

 

Ik ben zo blij dat ik gezond heb

Ik ben zo blij dat ik iets mag doen voor al die mensen die ziek zijn

 

zo simpel

zo mooi 

om gewoon te mogen doen

 

Vandaar dat ik er een feestje van maak in de hal van het ziekenhuis in Harderwijk. Elke middag stond ik in mijn verfschort de boel onveilig te maken met mijn verf. Ik spreek voortdurend mensen en dat is niet alleen gezellig, maar ik kan u zeggen ook ontroerend om

levensverhalen te horen. 

Ook de Cliniclowns waren van de partij.

 

 

Maandag 8 februari 2010 was tevens startdag van ‘vrienden van het sint jansdal’

Ik ben gevraagd om ambassadeur van het st. Jansdal te worden, samen met: 

 

Evert ten Napel [sportverslaggever]

Bert Konterman [prof voetballer]

Henk Bakker [beeldend kunstenaar]

 

Wij gaan samen aan de slag voor het ziekenhuis.

Ik hoorde Bert al plannen beramen om naar het voetbalstadion te gaan. Straks moet ik nog gaan voetballen! Vind je het heel erg, Bert, als ik gewoon me helemaal uitleef met een kwast in de hand. 

 

Ik denk dat je dan meer aan mij hebt, dan mij in een sportbroekje, met schoenen op noppen op een groen grasveldje.... en dan Evert ten Napel commentaar laten leveren...

 

we gaan het beleven!

 

[de schilderijen zijn na Valentijnsdag nog steeds te bekijken in het ziekenhuis, daarna exposeer ik ze in mijn atelier. Harten met diverse thema’s [muziek - echte pianotoetsen erop / zee - echte oesters / natuur - een doorsnee van een boomstronk ... zo leuk om te doen, ik kan bijna niet stoppen met schilderen... telkens laag over laag en daar word ik dan weer zo nieuwsgierig van hoe het er uit gaat zien als ik er weer een laagje over aanbreng....

Please reload

Uitgelichte berichten

€ 62000,- opbrengst voor het goede doel!

April 4, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten

May 6, 2020

February 13, 2020

February 4, 2020

December 13, 2019

Please reload

Archief