Zo blij dat ik reis


Ik ben op reis in mijn leven. Laat graag los wat te zwaar is tijdens mijn reis. Laat graag achter me wat is geweest en kan soms zo moeilijk loskomen van dat wat veel beter is om los te laten.

Samen op weg vol moed, vol hoop, vol passie, vol vertrouwen, vol levensplezier, wetend dat hobbels komen, stormen overwaaien, maar gericht op straks geniet ik nu. LEVE HET LEVEN!

De kleurlijnen zijn met snelheid en vervolgens met verfijning weergeven. Het stilstaan en weer doorgaan met verf in gelaagdheid tot uitdrukking gebracht. Mezelf volledig verloren laten gaan in het lijnenspel. Een reis vol kleuren waarbij de rustige tonen zich aan de oppervlakte vooral laten gelden.

De blokken boven de hoofden verbeelden wijsheid waarmee je wenst elke levensstap te zetten. Een leidraad verbonden met boven in vertrouwen dat de juiste stappen worden gezet. De tassen zijn nonchalant om de schouders gehangen, zodat alleen het noodzakelijke meegenomen kan worden en zelfs dat niet er toe doet. Dat jij en ik mogen reizen, leven, overstijgt al het andere.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square