Wat doe jij met Pasen? huh?

De GELUKSroute fietsen! Een prachtige fietsroute door de Leuvenumse bossen, de waterlijn en het idylische Harderwijk. En dan afstappen voor een overdadige lunch en bijzonder programma in het atelier van Wilma Veen.

Een bijzonder programma hebben we in elkaar gezet. Vanuit de natuur zo, hupsakee, mag je je heerlijke storten in de wereld vol kunst. Een kunstwerk van een lunch, een kunstwerk van een training en een kunstwerk van een kunstwerk. Zo iets. Ik wil in ieder geval dat je met of zonder zadelpijn, deze dag nooit meer vergeet. Dat jij voor altijd weet, denkt, voelt en herinnert: 'Die geluksroute op mijn fiets naar Wilma, dat was me het dagje wel. Onvergetelijk!'

Dus wel of geen fietser. Met Pasen kom je lekker op de tweewieler naar mij toe. Ik ga je verwennen samen met mijn team met een heerlijke, overdadige lunch. Zo eentje waarvan je denkt: 'Nee, sorry, ik kan echt niet meer... of... ach, doe toch maar wel, het ziet er zo mooi uit! Mmm, ik fiets het er wel weer af.' Zo iets.

En ik ga je inspireren, je trainen, leren, enthousiasmeren vanuit de kunst over de kunst van het leven? Hoe word je iets gelukkiger? Wat nou als je alles hebt, de beste fiets, goede fietsbroek, lekkere regenjas, voldoende opbergruimte in de zijtassen, maar dan toch? Ik mis iets.

Een dag vol storytelling, toosten én schilderen [maar dat kan ik niet? maar dat doe ik nooit? maar ik ben een fietser? He! Hoezo? Daarom dus. Onderzoek heeft aangetoond dat iets ondernemen wat je normaal gesproken niet doet, je het gevoel geeft dat je langer leeft, je intenser alles beleefd en je op nieuwe ideeën kunt komen. En vergeet niet dat zelfs de profsporters bij aankomst in Rio de Janeiro van de Chef de Mission, Maurits Hendriks, als eerste moesten gaan schilderen. Echt. Waarom? Omdat visualisering een enorme kracht is om dat neer te zetten, wat je hart je vertelt en woorden niet kunnen weergeven.

Kortom: Fietsers van Nederland. Verzamelt u allen, schrijft u in en komt!

Ga naar fietsnetwerk.nl en zoek op Wilma Veen / zaterdag 31 maart 2018 of klik op onderstaande link.

Aanmelden en meer informatie vind u door te klikken op onderstaande link:

Welkom!

Uitnodiging Fietsnetwerk.nl & Wilma Veen / 31 maart 2018 /

xx Wilma

& team Wilma Veen Art

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square