Merry X-Mas

Dat jij je deze KERST mag voelen alsof dit hert je overal brengt waar warmte en gezelligheid in je hart te vinden is. Dat je de teugels los zult kunnen laten en je je verwarmd voelt door een zachte deken van liefde om je heen. Dat je dan de prachtige vergezichten ziet en vol verwachting kijkt naar wat je voor je hebt liggen. Zo iets... dat wens ik je! Wat denk je? Gaat je dat lukken? Of voelt deze KERST voor jou als een zware ploeg die zich een weg moet banen door een rotsachtige grond waar de distels zijn geworteld en je bij elke stap de pijn van gemis, verdriet en troosteloosheid je hart bezwaard. Tjonge... weet dat je niet de enige bent. Juist feestdagen vergroten soms zo het gevoel van gemis. Daarom, juist daarom... weet dat je niet alleen bent. Weet dat je geliefd bent. Gezien. Dat de hemel ook voor jou is open gegaan!

Voor Hallmark heb ik diverse illustraties gemaakt en ook mini-schilderijtjes waarvan kerstkaarten zijn gemaakt. [deze zijn helaas nu niet meer verkrijgbaar] Deze illustratie is er één van.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square