top of page

INCL.RECEPT

PRESIDENT

OBAMA!

Inclusief recept

Jonnie Boer / 2 Michelsterrenchef

Jacob Jan Boersma / 3 Michellinsterrenchef

654553237951233.jpg

BESTSELLER

VBK

uitgeversgroep

IK VROLIJK JOU

Wat kan ik doen om jou te vrolijken? Wat kan ik doen om je te laten voelen dat jij mij zo vaak, zo veel vrolijkt?

Hoe kan ik mijzelf vrolijken? Op al deze vragen en nog meer geeft IK VROLIJK JOU antwoord. We kunnen niet anders dan zoeken naar zoveel mogelijk mogelijkheden om onszelf en daarmee anderen te vrolijken. Waarom? Omdat het leven al genoeg zaken heeft waardoor vrolijkheid gestolen wordt. Laat vrolijkheid niet stelen. Bewaar haar in je hart, in je gedachten en in elke cel van je bestaan. 

Dit unieke cadeauboek zet regelmatig taart op tafel.

 

Er staan zelfs twee geweldige recepten in van Michelinsterren koks!

 

Jan Jacob Boersma ( maar liefst 3 Michelinsterren!) 

 

Jonny Boer ( 2 Michelinster )

Dit recept is geserveerd aan President OBAMA! Echt. Staat in dit boek. Ongelooflijk maar waar. Check de uitzending van DWDD. Daarin zie je hoe Chefkok Jonny Boer het recept uitlegt en presenteert.

Ik belde tijdens het ontwerpproces van het boek  nog met de assistente van Jonny Boer of het recept iets kleiner mocht, omdat het anders niet zo mooi zou staan in mijn boek:) Toen werd het stil aan de andere kant van de lijn.

 

'Weet je wel hoe bijzonder dit recept is, Wilma!

Ik mag niets verklappen, maar ik zou mijn handjes maar samenknijpen, dat jij dit recept zomaar mag plaatsen in jouw boek!' Dus...

Dat heeft mij zo gevrolijkt!

De periode waarin ik dit boek schreef, was voor mijzelf een pittige tijd. Ik was herstellende van een hartstilstand en reanimatie. Het is een wonder dat ik het heb overleefd! Als je dagen in je bed ligt... hoe vrolijk je jezelf dan? 

Ik neem je mee door beeld, tekst en poëzie en heb mijzelf met het maken van dit boek gevrolijkt en hoop jou daar ook mee te mogen vrolijken.

druk 

8.000+

verkrijgbaar

UITVERKOCHT

*Bij bol.com, de boekwinkels en in het atelier Wilma helaas uitverkocht! Diverse keren laten herdrukken. Nu toch besloten om dit niet nogmaals te laten drukken.

prijs

14,99

654553237951233.jpg

IK VROLIJK JOU

vliegt de wereld over!

Vanuit verschillende weredldelen ontvang ik foto's van de gelukkigen die een boek per post hebben ontvangen:)

Hoe blij wil jij iemand maken?

IMG_4874.JPG
bottom of page