top of page
GettyImages-180928679_edited.png

Culinaire schilderworkshop 

Workshops

Heel erg... maar je kunt in 2023 geen workshops meer boeken. Waarom? Eind 2023 heb ik een open hartoperatie gehad. Het leek goed g

 

Jaren met ongekend veel plezier zoveel mensen mogen ontvangen en 

 

Gezien mijn gezondheid en conditie kan ik geen workshops meer geven. Bedankt voor jullie ongekende enthousiasme!

Zo leuk! Iedereen gaat met een schilderij en een grote glimlach naar huis. Het is een bijzondere en zeer inspirerende ontmoeting met Wilma.

Je kunt in het ruime en prachtige atelier van Wilma aan de slag, een heerlijke plek in een prachtige parkachtige omgeving. 

Individueel

INDIVIDUEEL AANMELDEN -

WORKSHOP OP VASTE DATA  

Je schildert in een groep, hiervoor kun je je individueel of samen met iemand anders inschrijven.

Tijd: 10.30 - 16.00 uur Klik voor data

Helaas zijn deze dagen niet voor kunstenaars

of mensen die zelf workshops geven. [sorry]

 

 

Niet beschikbaar

Dit is inclusief verf, lijmen, materialen die je nodig hebt voor de techniek Mixed Media, schildersdoek, instructie en een complete culinaire verwennerij. Hierbij kun je denken aan een 7 gangendiner:)  

Bent u onverwacht verhinderd om te komen, dan gelden dezelfde regels als bij een  event / concert / bioscoop. U kunt uw kaartje overdragen aan iemand anders. Geen geldterug garantie.

Groepen

GROEPSAANMELDING  -  BEDRIJFSUITJE 

WORKSHOPDATUM IN OVERLEG

Bent u op zoek naar een out-of-the box activiteit voor uw team? 

Zoekt u een inspirerende ruimte voor een trainingsdag? 

Wilt u dineren binnen een exclusieve ambiance van een  atelier? 

Voor uw teamactiviteit, familiefeest of groepsevenement zorgt het atelier van Wilma voor een onvergetelijke belevenis. 

 

Wij horen graag wat uw wensen zijn. Bel of mail ons even, zodat we samen een passend programma kunnen bedenken. 

Meer informatie voor bedrijven >

 

Wat zijn o.a. mogelijkheden?

- Masterclass GELUK 

- Schilderen van een gezamenlijk schilderij / eigen schilderij

- Dineren en vergaderen

- Coaching / training en lunch of diner

- Aangeklede borrel, lunch, diner met ineractieve lezing over diverse onderwerpen aansluitend bij het proces vanuit de onderneming, de familie of de groep. 

 

Niet beschikbaar

Bent u onverwacht verhinderd om te komen door welke omstandigheden dan ook, dan kunt u uw kaartje overdragen aan iemand anders. Geen geld terug. De tickets gelden uitsluitend op de geselecteerde datum.

 

Niet beschikbaar
In 2024 worden er geen workshops gegeven

REVIEWS

“In 1 woord GENIETEN!! Van de dag, het heerlijke eten, schilderen, levenslessen en goed gezelschap in een prachtige omgeving.” 

—  Elly, Deelnemer workshop

YouareBeloved_Wilma_Veen_WEB-18.jpg

Cadaubon

Wat is het allermooiste dat je iemand kunt geven?

Een onvergetelijke beleving in het atelier van Wilma!

 

Schenk daarom een workshopdag cadeau! Mail ons en wij zorgen voor een prachtig persoonlijke cadeaubon met daarop de naam van degene die hem ontvangt. Op deze bon staat een persoonlijke link, waarmee de ontvanger zelf een datum kan boeken.

 • Hoelang duurt een workshopdag?
  10.00 - 16.00 uur Soms loopt het uit, maar daar maken we geen punt van.
 • Met welke verf werken we?
  Acrylverf van een goede kwaliteit. Deze droogt snel, waardoor je in staat bent om diverse lagen aan te brengen. De wijze waarop je dit het beste kunt doen, leert Wilma je op deze dag.
 • Wat betekent Mixed Media?
  Dat is de techniek die je deze dag leert. Je voegt verschillende materialen toe aan je verf. Je leert hoe je materialen het beste kunt opplakken en op welke wijze je bepaalde effecten kunt bereiken. Super handig!
 • Moet ik kunnen tekenen en schilderen?
  Nee! Ervaring met een kwast en verf is niet nodig. Echt niet. Ervaring laat zien dat de meeste mensen die deelnemen nooit schilderen. Het enorme plezier van het beleven en voelen wat het betekent om met je handen te creeëren is buitengewoon inspirerend. De techniek Mixed Media vraagt geen tekenervaring, maar helpt om vanuit het niets iets te creëeren.
 • Kan iedereen zich aanmelden?
  Bijna iedereen.... Als je zelf kunstenaar bent of workshops geeft, kun je je niet aanmelden [sorry]
 • Waarom noem je deze schildersdag ook een culinair feest?
  Terwijl jij met een kwast in handen staat, komt het culiaire team jou verwennen met... truffel met tortellini en de rest. Heerlijk! De keukenbrigade is de hele dag voor jou in actie!
 • Moet je zelf nog iets meenemen?
  Nee, dat hoeft niet. De workshop is inclusief alles. Alle materialen, schildersdoek, schildersschort, verf, lijmen, mixed media materialen, heerlijke amuses, een grand dessert, prosecco, gebak, koffie, thee, frisdrank, lunch etc.
 • Kun je bij het atelier parkeren?
  Ja! Als je over de oprijlaan naast het huis naar beneden rijdt, vind je achterin het bos een parkeerplaats. Daar staat je auto veilig en gratis:)
 • Is de locatie dichtbij een autoweg?
  Vanaf de A28 is het 3 minuten rijden naar het atelier.
 • Is de locatie dichtbij een treinstation?
  Nee. Om bij het atelier te komen, moet je de buurtbus of een taxi nemen vanaf het treinstation.
 • Is deze workshopdag niet een beetje duur? Je betaalt € 149,95..."
  Ja, het is veel geld, maar niet duur. Als je berekent wat je aan materialen gebruikt, de luxe van het atelier ziet, het tijdsbestek dat je aanwezig bent en het team wat betrokken is bij het tot standkomen van deze dag, dan begrijp je dat deze prijs reëel is. Bovendien worden in de keuken met verse producten de mooiste kunstwerkjes gerealiseerd, waar je de hele dag enorm van zult genieten. Ga in een restaurant zitten en bestel alles wat je deze dag krijgt en je zult ontdekken dat de meerwaarde enorm is. Bovendien mag je meekijken in de keuken van een professionele kunstenaar. Kunstenaars die werkzaam zijn op het niveau van Wilma Veen geven geen workshops en als ze dat doen, dan is dat op een locatie buiten hun eigen atelier. Bovendien zul je ontdekken dat de dag je meer zal schenken dan een eigen schilderij. Een bijzondere belevenis!
 • Gaat iedereen met een echt schilderij naar huis?
  Ja! Een persoonlijk doek waarin de voorkeurskleuren van iedereen persoonlijk zijn verwerkt. De onderwerpen variëren en ontstaan gedurende de dag. Wilma is beschikbaar om te begeleiden terwijl je zelf ook in staat bent, om helemaal zelf te verdwijnen in het schilderen.
 • Is de groep groot?
  De grootte varieert. Soms zijn er 8 personen, soms 10. Als je het atelier van Wilma zou splitsen in twee delen, dan kan aan één kant een rij van 20 ezels staan. Tijdens de worskhopdagen waar je je als individue voor kunt aanmelden, willen we iedereen volop ruimte gunnen en beperken we daarom de grootte van de groep tot max. 10 / 11 personen.
 • Ik kan niet zo lang staan. Is daar een oplossing voor?
  In het atelier zijn diverse zitmogelijkheden voor bij een ezel.
 • Ik ben ziek en weet niet of ik de dag kan volhouden?
  Dan ben je zeker ook meer dan welkom. Je kunt tussendoor altijd even in een speciale kamer op een bank liggen om even te relaxen. Geen probleem.
 • Ik weet niet of ik het kan volhouden om in een groep een hele dag te functioneren?
  Je zult ontdekken dat tijdens het schilderen iedereen helemaal in de ‘flow’ komt, daardoor lijkt een groep van 8 personen misschien druk, maar je zult zien dat het met grote regelmaat soms helemaal stil valt en de muziek je meeneemt. De sfeer van de dag is vrolijk, warm en veilig. Je kunt ook altijd even aangeven per mail als het belangrijk voor je is om alleen te staan. We denken graag met je mee en gunnen je deze dag bijzonder graag. Het voordeel van een groep zoals deze nu functioneert, is ook dat het je ruimte geeft om helemaal je eigen gang te gaan.
bottom of page