top of page

KLEDINGLIJN WILMA & DIVIDERE

in 122 winkels in Nederland

Als ik jou mag inspireren, kan mijn dag niet meer stuk! Dat is mijn grootste voldoening. Jouw leven inkleuren met hoop, liefde, vrolijkheid, vertrouwen, moed en levenslust, is mijn grootste wens. Leef het leven lichter. Omgeef jezelf met kleur en voel het voorjaar in je innerlijk ruimte krijgen. Juist als soms alles donker is, mag je zelf kiezen voor kleur. De sprankeling van het voorjaar beleven tijdens een donkere dag. In al mijn producten leg ik 100% positiviteit, 100% liefde, 100% de overtuiging dat jij zo kostbaar bent! In alles wat ik maak ligt mijn hart...

met heel veel liefde.

                                      xxx Ik lief jou, Wilma

Toelichting jurk_Tekengebied 1.jpg

draag elk shirt waardig! want jij bent zo waardevol

Een eigen kledinglijn? Huh... hoe ben je op het idee gekomen?

Zullen we van jouw schilderijen een kledinglijn uitbrengen?

Henk van Os, ontwerper / directeur Dividere en Trendies, kwam met deze leuke vraag bij mij. Als je me een beetje kent, kun je mijn reactie wel raden... 'Ja, doen we. Super!'

Zo simpel als het klinkt, zo simpel zijn we begonnen, maar zo simpel is het niet om een dit te realiseren. En toch! Met een prof zoals Henk, gaat het helemaal goedkomen. We selecteerden foto's en huplakee helemaal los. Samples laten maken, samen kijken en correcties doorvoeren. En voila!  De foto's die je hier ziet, zijn opnames van ons overleg naar aanleiding van de samples. Deze proefmodellen heb ik aangetrokken, zodat we konden zien hoe de pasvorm en de belijningen liepen.

Ik was voor ons overleg aan het schilderen geweest, vandaar mijn tuinbroek en ...tja, vandaar mijn haar... sorry.

draag elk shirt met liefde - omdat jij ik jou zo lief

Ik ben een complete bofkont en voel me een zondagskind. Als ik een shirt aantrek, kan ik heb bijna niet geloven. Wat zijn ze gaaf en wat zijn ze lekker anders dan je normaal in de rekken ziet hangen. Even iets anders op mijn spijkerbroek of onder mijn colberts. Heerlijk! Hoe vrolijk kun je je dag beleven?

Datzelfde gevoel wilde ik jou schenken door deze vier prachtige shirts voor je te maken. Draag ze met liefde. Draag ze waardig, gewoon omdat jij het waard bent! Lees het verhaal achter elk shirt. Nog even en ik zal zelf op camera de shirts voor je showen en je persoonlijk in een filmpje vertellen waarom ik heb gemaakt wat ik heb gemaakt. Zin in...tot later. Voor nu, kijk, geniet en spaar ze alle vier.

 

Limited edition.

Beperkt leverbaar. 

Prijs indicatie per shirt € 55,- tot € 75,-

shirt:  leve het leven

Leve het leven!

Ondanks alles

Dankzij alles

Er is zoveel wat er elke dag op je bord ligt. Zoveel zorgen, vragen, opdrachten, wensen, verlangens, herinneringen... Waar richt jij je op vandaag! Waar gaat jouw focus naar toe? Zullen we afspreken dat we zware profs worden als het gaat om positiviteit omarmen. Het leven vieren. Dankbaarheid uiten. Niet omdat alle omstandigheden nou zo geweldig zijn, niet omdat je nou volledig tevreden bent met jezelf, maar gewoon, omdat je diep van binnen weet, dat je er mag zijn, zoals je bent! Heerlijk. Jij mag weten dat je niet zomaar bent geboren, maar dat je geliefd bent. Dat je talenten hebt ontvangen, die je mag ontwikkelen waardoor je anderen mag schenken wat zij nodig hebben. Dan, juist dan, zul je zelf nog meer ontvangen. Voel je je te dik, te groot, te klein, te... zullen we even heel eerlijk zijn. Psst... je bent niet de enige. Echt! Iedereen heeft op en aanmerkingen op zichzelf. Weet je hoe dat komt? Simpel. We zijn nu eenmaal niet perfect. That's it. En die perfectie willen nastreven kan ons zo ongelooflijk remmen in het vieren van het leven.

Trek dit shirt aan en vertel elke morgen voordat je nog maar iets gaan doen: 'Ik vier het leven vandaag! Ondanks alles wat er voor mij ligt, ondanks alle omstandigheden waar ik in zit. Ik vier de dag! Hoe? Door deze dag voortdurend hardop alles te noemen waar ik dankbaar voor ben.'

'En Wilma, doe jij dat zelf ook?' 'Ja, dat doe ik. Echt!' Voordat ik 's ochtends mijn bed uitstap, bedenk ik minstens drie dingen waar ik dankbaar voor ben. En tijdens mijn dagen heb ik mijzelf als gewoonte aangewend om steeds dingen te benoemen waar ik dankbaar voor ben. In een reflex hoor ik mijzelf in moeilijke zaken ineens hardop danken. Daar word ik toch zo vrolijk van vanbinnen. Kies samen met mij voor het leven. Oefen en go for it!

shirt:  lief jou

Verlies de passie voor de liefde nooit

Lief jou! Met de passie waarmee ik dit hart heb geschilderd, wens ik dat je de passie voor de liefde  nooit zult verliezen. En ben je hem kwijt? Is de glans van van de liefde met al zijn glorie verdwenen? Laat je wassen door het aqua blauw, verfrissen door zijn intense kleur. Geniet, ook als je het even niet ziet. Fluit het deuntje van de dag en ontvang ook voor vandaag een nieuwe lach.

En zo is het! Anders niet. Mijn vader lag in het verpleeghuis bij mij in de buurt. Elke avond nadat ik mijn kids had ondergestopt, liep ik vaak nog even bij hem naar binnen. Soms nog helemaal onder de verf... Als ik dan terugliep in het donker over een stil weggetje, omgeven door bomen, overviel de donkerte mij. Dat het leven van iemand van wie je houdt zo kan verlopen. Het besef dat niet alles in het leven gaat, zoals je zou wensen, raakte mijn hart en gaf mij een enorme drive om het leven te vieren. Het leven te omarmen, zolang ik het nog in handen heb.

Met enorme passie schilderde ik het schilderij dat je op dit shirt ziet. In mijn atelier dat in het soutterain van ons huis is gelegen, zong ik uit volle borst de mooiste nummers mee en mijn kwasten raakten het linnen alsof ze alles en iedereen wilde vertellen: LEEF!

LEEF ten volle nu je het nog kan! Die uitbundigheid mag je dragen als je dit shirt 's morgens aantrekt. Het schilderij hangt in mijn keuken. Ik kijk er elke dag naar en geniet. Geniet van de belijning, de kleuren en het verhaal dat het doek mij vertelt: 'Deze dag mag ik leven, vol passie. Deze dag ga ik liefhebben. Anderen en mijzelf.  Opgaan in de werkzaamheden, de gesprekken en de 'zomaardingen' die ik doe. Vol passie, vol overgave. Dat is puur geluk. Dat geluk wens ik jou. Ten volle. Draag dit shirt. Zeg telkens tegen jezelf als je het aantrekt: 'Ik leef vandaag en heb lief! Ondanks alles waar ik misschien tegenop ziet, ondanks omstandigheden waar ik in zit. Vol liefde omarm ik de dag, wat hij mij ook brengen mag. Ik kan het! Go for it, girl. 

Tekst achterkant shirt:

Keep you heart

towards the sunshine

and shadow will fall

behind you

Toelichting Shirt RELAX_Tekengebied 1.jp
Toelichting shirt Delftsblauw_Tekengebie
Toelichting jurk_Tekengebied 1.jpg
Achterzijde flyer kleding Dividere 2019_
bottom of page