top of page

Hemels hart | Verkocht

Hemels 

is het als

mijn hart

verbonden 

met boven

vol hemelse

kleuren

nieuw leven 

brengt in mijn bestaan

Toelichting 

De kleuren sprankelen, zingen uitbundig de taal van de mooiste liefde. Onvoorwaardelijke liefde.  Ik lief jou zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Vanuit het hart lopen draden als tranen die de kleuren van de regenboog dragen. In de tranen is trouw verweven. Wetend dat elke traan gewist zal worden en nieuwe hoop zal verrijzen. Nieuw leven in je binnenste als krachtige bron en leven van het bestaan. Wat wens ik jou dat! Met passie en power heb ik geschilderd. Met jou in gedachten. Laat jouw hart mogen volstromen met nieuwe hoop. Laat nieuwe passie sprankelen als je kijkt naar dit schilderij. Een sieraad in je huis. Een bos bloemen in jouw leefomgeving die nooit verwelkt, maar die je elke dag vertelt hoe groots de schoonheid van de liefde is. Niets is er krachtiger, niets heeft meer waarde dan de liefde. De liefde wint. Altijd. Daarom kies je bij het zien van dit schilderij als vanzelf voor de meest krachtige levensroute, de route die om de meeste lef vraagt, namelijk de route van de liefde. Vergeving, hoop, vertrouwen, loslaten om vervolgens meer te ontvangen, dan je bedenken kunt.

 

Heb jij behoefte aan die warmte in jouw huis?

Mis je de kleuren van hoop met een sprankeling van eeuwige lente in je omgeving.

Bel me gerust en kom een kijkje nemen en raak verliefd op de diversiteit in dit schilderij aan schakeringen die je gemoedstoestand zal vrolijken, zoals je nog niet eerder hebt ontdekt.

 

Weg met die witte muur!

Eindelijk. 

Je hebt het gevonden.

Dit is wat je hart bedoeld.

Dit is wat je hart verlangd.

Kleur

Kleur

Kleur

Hoop

Vertrouwen

Levenskunst van de bovenste plank.

Specificaties

Maat 1.00 x 1.00 m

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page