top of page

Hemels verbonden
 

Als niemand je ziet

Je voelt je een vergiet

Weet dat zonder jou

Anderen niet zijn wie zij kunnen zijn

Jouw bestaan 

Is koninklijk voortaan

Je bent gekroond en bemind

Een koninklijk kind

Toelichting 

Onzichtbare draden verbinden je met dat wat je niet ziet, maar houden bij elkaar waar je hart naar verlangd. Deze draden bouwen dit hart op. Ze worden gedragen door een poëzie die je vertelt dat wie jij bent, soms onzichtbaar lijkt, maar niet onopgemerkt. Jij bent kostbaar. Zoals je bent. Niets meer is er nodig. Jij bent als een draad, die bij elkaar brengt en vasthoudt en weer los kan laten. Liefde vanuit je hart. Ontvangen om weer door te kunnen geven.

Terwijl je leeft, schrijf je een boek. De pagina's van je leven durf je open en zichtbaar te laten zijn, zolang ze verbonden zijn met liefde. De blokken visualiseren jouw levensboek. Wat schrijf je erin? Welke draden mogen er lopen door jouw dag? 

Laat dit doek je dagelijks inspireren. Jouw hart vertelt het verhaal wat je in de gelaagdheid ontdekken mag. Je keer op keer zeggen dat jouw bestaan niet zomaar is. Jij bent er om er te mogen zijn. Zonder jou was jij er niet. Dat maakt jouw bestaan zo uniek. Zo bijzonder. Je hoeft niet te streven om te worden als de ander. Die is er al. Dat zou een versie van jezelf zijn, maar dan minder uniek.

Schrijf in jouw levensboek wat je zeker erin geschreven wil hebben. Welke rode draad mag dat zijn? Mag dit schilderij je voor altijd inspireren om in ieder geval 'liefde' te leven? Ondanks alles, dankzij alles. 

 

Geschilderd met liefde, Wilma

Specificaties

Maat 1.00 x 1.00

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg

 

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page