top of page

Grootse liefde

Wat ik je nog zeggen wou

weet dat ik groots van je hou

ik weet niet hoe ik het vertellen moet

je doet het leven zo goed

hier en daar een foutje of een scheur

zolang wij niet leven in een sleur

vertrouw ik je met heel mijn hart

jij bent mijn grootse schat

Toelichting 

De liefde stroomt wanneer ze de ruimte heeft om te bewegen. Ruimte om te kijken naar connecties die verborgen zijn. Nieuwe klanken vullen je hart, wanneer je de rits durft te openen. Op welke toon zingt je hart?

 

Op sommige dagen voelt de toon zwaar en soms laat het je voeten dansen. Hoe je hart ook zingt, laat je hart je verwarmen als je naar dit kunstwerk kijkt. 

 

Het is heerlijk om vrij te vliegen. Bestemming onbekend. In jouw vlucht mag je open zijn en vol vertrouwen fladderen als een vlinder. 

 

Wees open tijdens je zoektocht naar de laatste puzzelstukjes. Laat elk puzzelstukje een deel zijn van de levenskunst die jij maakt. 

 

Hoe hemels is het wanneer je hart zacht is. Dan verwarmt het je binnenste met zachte kleuren. Roze staat voor zachtheid en compassie. Ik hoop dat je dit zo zult ervaren. Dat je de roze kleur vanbinnen voelt. 

 

Wanneer je kijkt naar de tekst ik lief jou, mag je weten en voelen dat je geliefd bent. Laat het je hart verblijden en helen. 

 

Het borduren van je leven. Ik wens je toe dat je zult weten dat het borduursel al klaar is. Dat je erop zult vertrouwen dat de voorkant mooi en af is. Ook al is er aan de achterkant geen touw aan vast te knopen. Of: Ook als de achterkant verwarrend en lelijk lijkt. 

 

Wat is het mooi om je hart te delen. Dit hart is groot genoeg om te delen met de mensen om je heen. Om te verbinden, lief te hebben en om samen de liefde te vieren. 

 

Ik wens je toe dat je mag proeven van de liefde die ik in dit kunstwerk heb gestopt. Geef jezelf de ruimte om te ervaren wat jij voelt als je naar dit doek kijkt.

Specificaties

Maat 1.40 x 1.40 m

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page