top of page

Kleurrijk welkom | Verkocht

ik verwacht jou 

ik verlang naar jou

ik zie uit naar jou

ik wil jou

alleen

en als ik dan naar je kijk

zie ik je hart

zie ik je verlangen

zie ik jou

jouw ogen vertellen mij

dat ik welkom ben

zoals ik ben

er is genoeg

genoeg liefde

genoeg rust

genoeg wijsheid

genoeg kracht

genoeg moed

genoeg levenslust

niet omdat ik het al voel

maar omdat jouw welkom

mij daarmee voedt

mag ik voor altijd bij jou welkom zijn

dat doet mij goed

en is meer dan  fijn

Met liefde geschilderd, Wilma

Toelichting 

De warme kleuren maken het samenzijn tot een veilige ruimte. Verborgen in de verborgen bloemen, wordt het tafelen tot een hogere trede die ik met mijn hart beklim. Ik luister naar je, raak je aan en ontvang meer dan genoeg. Zal ik je schenken wat je  nodig hebt, dan ontvang ik zo graag waar ikzelf naar verlang. Dat is jou. Jouw aandacht, jou zien en jouw aanwezigheid als welkom beleven. 

jij en ik

wij schuiven aan

rust overvalt ons

als de gordijnen sluiten 

en ons hart zich opent

dan toosten we op de geborgenheid

en openen we de ramen 

om te roepen

dat jij meer dan welkom

bent om ook aan te schuiven 

-----

Wow, wat hou ik van de prachtige kracht van de kleuren. De combinatie van licht en donker... mmm... waardoor je in het schilderij getrokken wordt en onderdeel bent van het tafereel. Ik wil niets liever dan zelf aanschuiven. Ik kan niet wachten. Het schilderen van dit schilderij heeft mijzelf geraakt, doordat ik aan jou dacht. Zoals elk kunstwerk voortvloeit vanuit mijn hart. En het lukte mij gewoon niet om maar één kopje te schilderen. Het moesten er meer worden. En de kan is zo lekker groot, zodat je kunt blijven schenken. Ik wil dat je blijft. Dat ik je nog eentje mag inschenken. Nog eentje dan. Toe blijf nog even. 

Terwijl ik schilderde galmde muziek door mijn atelier en streek ik de verf in mijn haren. De combinaties van kleuren en kleine details vloeiden uit mijn handen. Er was geen stoppen meer aan. En nu pronkt het kunstwerk op de site. Ik wens dat het schilderij komt op de plek waar een welkom wacht. Een warm welkom. In een huis waar mensen wonen die hun hart durven openen voor anderen om in de warmte binnen te kunen wandelen. Gek eigenlijk, dat je bij een beeld zoveel passie, zoveel wensen kunt laten samenvloeien. Nog mooier is het feit dat jij jouw eigen verhaal in het schilderij mag leggen. Het wordt jouw verhaal. Het beeld dat laat zien wat jouw hart verteld. 

Specificaties

Maat 90 x 160 cm

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page