top of page

Puur | Verkocht

Ik lach

naar de dag

zie jou staan

laat je nooit

meer gaan

ik omarm

de pure

liefde voor altijd

mijn hemeltjelief

ik wil je

nooit meer kwijt

zo puur

Toelichting 

Wow, die kleuren. Ik kan ze wel zoenen. De zachte

kleurtonen en dan de power waarmee de lijnen zijn neergezet. Daar ga ik van dansen. Een schilderij waarvan de reikwijdte van de liefde in een visuele taal haar schoonheid laat zien. Zacht groen, vergrijsde tinten die  onderbroken door warme pastellen een pallet laten zien, van rust, mildheid en puurheid. De natuur van buiten naar binnen. Een oprecht schilderij waarbij de belijning meer laat zien, dan een streepje. De kracht toont de power van de liefde. Wees nooit te bang om te veel hiervan te schenken aan een ander. Het schenkt jou vervulling van je bestaan. Niet leven vanuit een tekort, maar met een diepe overtuiging dat jij zoveel ontvangt, dat overvloed van vreugde je vervult tot diep in je binnenste. Zelfs als alles soms donker en somberlijkt, helpt dit schilderij om je eraan te herinneren dat je bij het bekijken van de abstracties jouw ogen je verhalen gaan vertellen, die je nergens anders zo goed horen kan. Wat een prachtig lijnenspel. 

 

Ik gun jou dit werk dicht bij jou. Met planten en witte tonen zal het nog meer gaan spreken. Ik kan niet wachten om te zien  hoe het bij jou aan de muur je totale omgeving zal gaan upgraden.  

 

De liefde in de meest pure vorm.

 

Je ziet een ladder door het hart naar boven. Alles vanuit een ander perspectief bekijken, geeft nieuw zicht op het leven. 

 

De rondingen als weergave van het hart dat bruist van liefde en leven. Het borrelt en borrelt. Nieuwe ideeën blijven komen. Zacht groene, blauwe kleurtonen met oud roze en oranje. 

 

Een detail van het schenken van melk van het melkmeisje van Vermeer.

Zij schenkt al eeuwen, het blijft maar stromen. Ze is nooit bang dat ze tekort komt.

Als je schenkt, ontvang je zelf nog meer en is er altijd genoeg.

 

Verbinding, liefde, samen ben je sterk. Een detail van een schilderij van de klassieke meesters, waarvan een detail is genomen. De liefde wint altijd. Zeker als je haar vasthoudt.

 

Puzzelstukjes die geen oplossing in zich hebben. Soms blijven vragen in het leven onbeantwoord. Het blijft een puzzel. Je draagt ze mee en accepteert dat ze er zijn. Meer is niet nodig. 

 

In het doek dansen woorden vol positiviteit en hoop.De ladder helpt je boven alles uitstijgen. Helpt je het leven vanbuiten ander perspectief te zien. De ladder gaat dwars door het hart heen.

Dwars door alles heen, blijft de liefde.

Specificaties

Maat 1.00 x 1.00 m
Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page