top of page

Colourful world | Verkocht
 

Een kleurrijke wereld die vol dynamiek geen afgebakende kaders laat zien, maar zijn kleuren laat dansen op de golven van de oceaan. De skyline vertelt dat thuis vooral is gelegen in de wereld om je heen maken tot een kleurrijk geheel. Jij bent van invloed. Jouw zijn is meer dan de titels die je dragen kunt. Jouw zijn is te weten dat je vanuit hemels perspectief kleur mag geven aan dat wat je doet in het leven. Je kleur mag geven aan de collega's waarmee je werkt. Je kleur mag geven aan de ondernemingen waar je verantwoordelijk voor bent. En je kleur mag geven aan de mensen om je heen, die dichtbij jou staan. 

Toelichting 

Laat jouw wereld groot zijn, zodat het uitzicht en perspectief je ruimte geeft om dat te verwezenlijken wat je voor ogen hebt.

Laat jouw wereld klein en dichtbij zijn als het gaat om persoonlijke aandacht voor de ander. 

 

De abstractie schenkt de kijker ruimte om te vertellen wat hij ziet en beleeft als hij voor dit grote werk staat. Persoonlijke teksten zijn verweven met de oceanen en de landen vertellen verhalen. Wordt getrokken door de grote lijnen en het kleurenspel.

 

Laat dit impossante kunstwerk een telkens terugkerend onderwerp van gesprek zijn. 

 

Wie wil jij zijn in dit leven? 

 

Hoe kun je jouw wereld transparant en krachtig laten zijn?

Groot denken en weten dat je je soms klein voelt, zijn twee werelden die samen mogen komen en verdieping mogen schenken aan je dag. 

 

Het lijnenspel van diverse beelden onderaan het schilderij is opgebouwd uit elementen van schilderijen van de klassieke meesters. Zij refereren aan herinneringen in het leven. Laat deze herinneringen als ware schoonheid mogen bestaan. Blik terug en ontdek in alles wat is geweest de parels. Leef verder in het heden. De dag van vandaag omarmend. Dit is gevisualiseerd in de bloemen. Zij bloeien nu. We genieten ervan. Morgen komt later. Daar zien we naar uit vol verwachting, maar kan wachten totdat nu voorbij is. 

 

Wat er ook in je leven gebeurt. Wat er ook in jouw wereld en de wereld om je heen gebeurt. Alles wordt gedragen door twee woorden WE LOVE. Wij hebben lief. Punt.

 

Ik zie voor me hoe dit markante kunstwerk op een grote wand een ruimte gaan imponeren. 

Onopgemerkt langs die doek lopen is uitgesloten. Er voor staan, betekent een beleving. 

Je wordt in het doek gezogen. Het laat je niet los. De grootsheid van de wereld verbeeld in op doek, brengt die grote wereld dichtbij het laat het leven in je hart.

Specificaties

Maat 2.30 x 1.30 m

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page