top of page

Stapels Geluk

Geluk 

Is het grootste geluk

als je tussen alle stapels

door niet vergeet

gelukkig te zijn

Gelukkig met wie je bent

gelukkig met wat je hebt

gelukkig met het geluk

gegeven aan jou

tot stapels toe

Toelichting
Het leven is een stapeling. Emoties, gebeurtenissen, gedachten, gevoelens, verlangens, dromen, teleurstellingen... stapelen zich op. Alsof de stroom van alles wat erop je af komt, maar niet op lijkt  te houden, baan je je een weg naar de ruimte van geluk. Als dan de tafel gedekt met teveel van teveel jou aankijkt, weet je dat de verstilling van het moment roept om aandacht. Dit schilderij schenkt je rust. Je kijkt, weet en ziet dat in al die stapelingen jou vertellen dat er aan tafel meer dan genoeg is voor jou. Pak een kopje thee en geniet. Kies een boek en verdwijn in een nieuwe wereld. 
Vergeet niet om gelukkig te zijn.
Gelukkig met wie bent.
Wie je mag zijn in het leven.
Als teveel stapels van alles wat je nog moet doen en alles wat je nog wilt zijn op je drukken, dans dan eens flink door de kamer. Je zult zien dat al die stapels als vanzelf van je afglijden. Schuif dan aan  en geniet van de tafel vol geluk. Stapels en stapels geluk liggen voor je. Zit, kijk, voel, proef, beleef, hoor en eet geluk. 
Er is genoeg.
Zeker voor jou!
---------
Het schilderen van dit schilderij heeft mij stapels geluk bezorgd. En telkens als ik het van dichtbij bekijk, merk ik dat het me vangt door de de details die erin verwerkt zijn. Heel subtiel, zacht, maar wel duidelijk aanwezig. 
Zo moet geluk ook zijn.
Het dringt zichzelf niet op, maar is er. 
Beschikbaar.
Als omstandigheden alles wat geluk heet van je roven, zoek het dan in het kleine moment, de kleine twinkeling in de ogenv an degene waar je van houdt. Dat kan niemand je afnemen. Neem daarom plaats aan deze tafel en tel je zegeningen. Tel ik graag met je mee. Ik kan je verklappen dat ik al ben begonnen met tellen. 
Eén ding is zeker: Het mogen creeëren van dit schilderij was al een zegen.
 
 
Specificaties

Maat 0.80 x 0.80 m

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page