Groot Delfsblauw hart

Toelichting 

 

Wat is het heerlijk als je hart vol is. Wanneer het erachter komt dat het genoeg heeft. Dit hart zit vol gebroken stukjes. En toch. En juist daarom, is het vol. 

 

Dit hart is groot. Het heeft ruimte om te delen met anderen. En ruimte om te ontvangen wanneer dat nodig is. 

 

Geloof heb je nodig. Geloven dat het kan. Geloven in jezelf. Of geloven in het bovennatuurlijke. Wanneer je gelooft gaan er dingen gebeuren. Deuren gaan open en jij durft deuren te openen.

 

Oeh, kijk is naar die bloemen! Die kleuren… ik smul ervan! De kleuren verwarmen het hart. En ze bloeien juist tussen die gebroken stukjes. Ga op zoek naar de bloemen in je hart! 

 

En de muziek! Hoor je het? Deze muziek laat je voeten dansen en je heupen wiegen. Beweeg eens even heerlijk op het ritme van de melodie uit je hart. Wat is het hemels om even alles los te laten. Om te genieten van de melodie die vandaag klinkt. Niet te veel denken aan morgen. Dans vandaag.

Specificaties

Maat 1.00 x 1.00 m

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg