top of page

Gouden hart | Verkocht

De hemel is open voor jou.

Toelichting 

De hemel is open voor jou. Een regen van zegen op jouw leven en op het leven van iedereen die in jouw huis naar dit schilderij kijkt. Wat een liefde!

 

Zo rustig als de kleuren een samenspel opvoeren, zo krachtig zijn de lijnen. Ik wil de kracht voelen met mijn handen om te kunnen constateren dat ze echt zijn. Met passie geschilderd.

 

Helaas voor jou en stiekem ook voor mij, is dit schilderij al verkocht, voordat ik het op mijn site kon plaatsen. Toen het doek uit de verpakking kwam in zijn 'thuis', schoten de tranen in de ogen van de nieuwe eigenaar.

 

Zo mooi, zo precies passend... zo diep geraakt.

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. We weten het, maar toch. Als een schilderij je hart raakt, gun jezelf dit geschenk. Gelukkig wist deze dame wat ze wilde. Een hart. Dit hart. En nog voordat ik het kon laten zien aan jou, was zij ervan overtuigd. Dit wil ik in mijn hal. Iedereen die bij mij binnenkomt, moet begroet worden met LIEFDE. Een hemelse omarming. Gewoon...omdat we dat allemaal zo nodig hebben, gewoon omdat jij het waard bent.

 

Ik heb nog net niet drie kusjes gegeven op dit kunstwerk toen ik het uitzwaaide, zo lief heb ik het, maar het scheelde niet veel. Mocht jij de gelukkige zijn en bij het opengaan van de voordeur dit schilderij ontmoeten en begroeten. Maak een diepe buiging en ontvang een regen van hemelse zegen vol liefde. Speciaal voor jou.

Specificaties

Maat 1.00 x 1.00 m

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page