top of page

Jij bent zo welkom | Verkocht

Jij bent zo welkom.

 

Kom binnen.

Koffie?

Thee?

Nog eentje dan

en dan

krijg je een knuffel

en een zoen

dit gaan we 

vaker doen

Toelichting 

Wat heerlijk om samen aan tafel het leven te vieren. Verhalen te vertellen en verhalen te horen. Gezien worden en zien. Voelen dat je welkom bent. Weten dat je geliefd wordt. Meer is niet nodig. De kracht van de verbinding verbeeld in dit doek. 

 

Zullen we daarom toosten op het leven, ons zomaar gegeven?

Toosten kun je niet alleen, daarom is het zo fijn dat jij mag aanschuiven. Altijd. Je bent zo welkom. Op het tafelkleed liggen wat puzzelstukjes. Weet jij waar ze horen? Weet jij het antwoord op al jouw levensvragen? De grote 'waaroms' worden niet weggestopt in het laadje van het achterste kastje. Ze mogen op tafel. Rusten, liggen en stilzwijgend toekijken hoe er getoost wordt op het leven. Het moment van het bestaan. We leggen onze focus niet op wat we niet begrijpen, maar kiezen voor de schoonheid van de dag  met uitzicht op morgen, zonder zorgen. 

 

Ik wens dat dit schilderij in huis het grote welkom zal gaan zingen. Dat je er naar kijkt en voor altijd weet. Ik mag aanschuiven.

 

Jij bent zo welkom!

Specificaties

Maat 2.00 x 1.10 m

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page