top of page

Lente Leven

Als de wintertijd lang duurt en gure dagen aanhouden, verlang je naar de lente. Je verlangt naar de zacht zonnestralen op je gezicht. De frisse kleuren die in het landschap ontluiken. De insecten die hun weg weten te vinden in het nieuwe groen. Lente! Kon het maar altijd lente zijn. 

Toelichting 

Dit schilderij neemt je mee in de lente. Een schilderij vol beloften. 

 

In het leven is veel onzeker, maar één ding staat om onstotelijk vast. De lente komt altijd na de winter. Wat er ook voor winterperiode in je leven, in een jaar, in een maand, in een week of in een dag is... de lente komt. Altijd. 

 

Dit is een schilderij vol hoop. Je kijkt en verdwijnt in de gelaagdheid van alle kleuren die een pallet maar kan bevatten. En droomt weg. Jouw ogen gaan de lijnen als vanzelf afmaken en de interactie 

Waar blijven die warme, vroege zonnestralen?

Ze komen en verwarmen vervolgens je hart. 

 

Maar weet dat zelfs in de winter groei zich al aankondigt en de kleuren van de lente in zich draagt. Als dit schilderij op jouw witte muur hangt, is de lente voor altijd in jouw huis. De zacht pastellen worden zachter door de diversiteit aan primaire kleuren die in belijningen naar voren komen. 

 

'Kom en geniet van het leven', zal het schilderij je elke dag vertellen. 

Laat los en ontvang het vertrouwen van de lente. 

 

Het is lente!

Voor altijd.

Specificaties

Maat 1.00 x 1.00 m

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page