top of page

Verbonden verlangen

als twee

praten

ontstaat er meer

dan wanneer

drie zwijgen

als twee 

contact hebben

komt visie tot leven

en worden 

onmogelijkheden

mogelijk

jij en ik

wij samen 

vol verlangen

Toelichting 

Dit is wat je wilt. Je verbonden voelen met de ander. Weten dat je gezien wordt en zelf de hartslag van ander voelen. Pure conncetie die met weinig woorden meer vertelt, dan volwaardige zinnen verwoorden kunnen. Verbinding gaat verder dan ogenschijnlijk contact. Het vertelt verhalen van vervulling. 

 

De kleuren zijn zacht en krachtig tegelijk. Ze sprankelen op het doek zonder overheersend te zijn. Zo is ook de omschrijving van een ware connectie. Je hoeft niet te schreeuwen om gehoord te worden. Juist het in de ogen kijken, maakt dat je kunt begrijpen wat er wordt bedoeld. 

 

Een mens in isolatie verliest zijn identiteit. Je raakt de weg kwijt terwijl je je ogen open hebt. Daar tegenover staat de kracht van contact. De verhalen die verteld worden, lichten op als verbinding alles samensmelt. 

Elk mens is waardevol. De kroon versterkt deze waarde. Jij mag koninklijk door dit leven wandelen, niet omdat je je zo voelt, maar omdat je mag weten dat je uniek bent. Geschapen en vol passie gecreëerd. Waarbij de uniciteit je een koninklijke waardigheid geeft. De verbindingsblokken die boven de hoofden gaan, worden onderbroken door de kronen. 

 

Leef!

Wandel! Koninklijk. 

Jij bent waardevol!

 

Dit is een schilderij waar je naar kunt blijven kijken. De gelaagdheid intrigeert en je ontdekt als vanzelf meer en meer.  

 

Ik gun jou dit werk dicht bij jou. Met planten en witte tonen zal het nog meer gaan spreken. Ik kan niet wachten om te zien  hoe het bij jou aan de muur je totale omgeving zal gaan upgraden.  

 

Verbinding, liefde, samen ben je sterk. Een detail van een schilderij van de klassieke meesters, waarvan een detail is genomen. De liefde wint altijd. Zeker als je haar vasthoudt.

 

Puzzelstukjes die geen oplossing in zich hebben. Soms blijven vragen in het leven onbeantwoord. Het blijft een puzzel. Je draagt ze mee en accepteert dat ze er zijn. Meer is niet nodig. 

 

In het doek dansen woorden vol positiviteit, hoop en samen.

Laat dit doek het verhaal van jouw verlangen mogen vertellen. 

Verlangen om samen verbinding te vieren.

Specificaties

Maat 1.00 x 1.00 m
Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page