Klein Delfsblauw hart

Geschilderd met liefde, Wilma

Toelichting 

Compleet. Juist met al die gebroken stukken. Jouw hart is net als dit schilderij; kunst. Alle stukken horen bij elkaar. Ze maken het tot een geheel. De liefde wint in dit stuk. De liefde wint altijd.

 

Tussen de gebroken stukken bevinden zich bloemen. Deze bloemen bloeien. Jouw hart zit vol met heerlijke geuren. Kom eens dichterbij. Laat me eens ruiken. 

 

Vol. Jouw hart zit vol met woorden. Mooie woorden, ik word er blij van. Ze versterken jou en ze raken mij. Diep van binnen raak je iets aan waardoor de tranen beginnen te rollen. Ik maak ze droog en ik kijk naar je.

 

Ik hoor zelfs muziek. Midden in de gebrokenheid klinkt er muziek. Je voeten gaan er van dansen en glimlach breekt door. Net zoals de zon. De muzieknoten op dit kunstwerk, staan voor …… . De muziek die weerklinkt tussen alle gebrokenheid. De gebrokenheid in jouw leven en in dat van jouw geliefden. Wat heerlijk als je durft te dansen te midden van alle gebroken stukken.

Specificaties

Maat 90 x 90

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg