top of page

Kunstwerk van gebrokenheid 

Ik lief jou…

 

Nog dieper dan de zee

Ga met mij

Nog wijder dan de hemel zo hoog

Mijn voeten blijven droog

Duik met mij in de oceaan

Zolang wij samen gaan.

 

Zo lief ik jou…

Tot dan, altijd en ooit.

 

Als er scherpe randen zijn

Voel ik jouw pijn.

Jouw gebrokenheid is 

mijn gebrokenheid.

 

Weet dat ik me niet vergis:

Met jou is niets mis

Jij mag zijn wie je bent

Ik had je zo graag nog eerder gekend!

 

Lief,  wat heb ik je lief

Toelichting 

Er ligt schoonheid in gebrokenheid, maar als je inzoomt op de gebrokenheid blijft de schoonheid onzichtbaar. Elk stukje Delfstblauw is orgineel. Met een  harde slag met de hamer barste de vaas in stukken. Ik sloeg nog een keer en nog een keer. Totdat elke stukje de omvang had om tot schoonheid verheven te worden. 

Als er soms iets mis gaat in jouw leven, mag je weten dat daarmee jouw missie om van je leven een kunstwerk te maken niet voorbij is. Zeker niet. Alles wat we meemaken, hoeft niet het perfecte plaatje te zijn. Jouw imperfectie heeft geen perfectie nodig om levensgeluk te bieden. 

Zie de schoonheid van het hart. De scherven weerspiegelen het zonlicht door de diverse hoeken waarin ze zijn neergelegd op een unieke wijze. Ze geven glans en laten het beeld van dit kunstwerk voortdurend variëren. 

Tussen de scherven door ontstaat iets nieuws. Een nieuwe toekomst met nieuwe hoop. Bloemen die bloeien en knoppen die op springen staan. De lente is in aantocht. Elke winter draagt de belofte van de lente in zich. 

Weet en zorg dat je niet vergeet: dat je mag bloeien in het leven, ondanks omstandigheden kun je het zonlicht vangen en jouw kunstwerk laten sprankelen.

Ik wens je toe dat dit schilderij een weerspiegeling van hoop in jouw leven en in jouw huis mag zijn. Dat de gelaagdheid je mag blijven intrigeren. Dat de kleuren je warmte geven en je mogen helpen om los te laten wat niet perfect was, is en zal zijn. 

Specificaties

Maat 90 x 90

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page