top of page

Warme tafel

De tafel schenkt vrede, vreugde en vrolijkheid.

dat werd tijd!

we hebben het nodig,

zeker niet overbodig

Toelichting 

Proef en geniet. Er is zóveel. De pan zit nog vol en met jou aan mijn zijde heb ik meer dan genoeg. Kijk, nog een pan. De deksel gaat open en ik neem stiekem een hapje. Het smaakt naar meer. Het smaakt naar overvloed. We hebben genoeg. Ik wens dat jij altijd genoeg hebt. Dat  wanneer de pan leeg is, je hart vol is. Dat is pas waardevol. 

De pannen zijn gestapeld. Ik ben stapelgek op jou. Ik blijf stapelen totdat jij het ziet. Zie jij het al? Door het stapelen kom ik dichter bij jou. Ik stapel de liefde. Mijn liefde voor jou reikt hoger dan de hemel, dus ik blijf stapelen.

 

De liefde van het leven in een lied. We toosten op het leven, ons zomaar geven. Laat de vorken, potten en pannen dansen in het rond. Lekker gezond. Vier de dag van vandaag, vertel jezelf: 'Wat mag ik je graag!" Vertel het anderen en nee... ook zij hoeven niet te veranderen. Vandaag mag je zijn wie je bent. Wij zijn je gewend. Voel je welkom en wees thuis. Jij bent volkomen pluis. 

 

Ik toast op jou. Schep op over jou. Doe de deksel op jou. En sluit je voor even buiten. Opgeruimd staat netjes... en toen... ik had dat laatste niet moeten doen. Kom, krijg je een knuffel en een zoen. 

 

De bloemen op dit doek blijven groeien en geuren. Laat dat door veelvuldig kijken ook in je hart gebeuren. Proef en geniet er is genoeg voor jou en mij. Deze tweeluik maakt je voor eeuwig blij.

 

Met liefde geschilderd, Wilma Veen

Specificaties

Maat 2 x 90 x 90

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Grote 2 luik
 

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page