Grote 2 luik

Geschilderd met liefde, Wilma

Toelichting 

Een warme tafel. Op deze tafel wordt er vreugde geschonken. De warme kleuren brengen de chaos tot rust. Samen met jou wil ik tafelen. Ik wil over liefde praten en eenheid creëren. 

 

Ik toast op jou. Dat jij de warmte zult voelen wanneer je kijkt naar dit kunstwerk. Waar we ook op toasten, met jou is het altijd goed. Het is zo heerlijk om met jou wijn te drinken. De wijn proeft zoeter en het glas lijkt voller. Kom, laten we de mensen uitnodigen. Ze moeten proeven van deze wijn! Oh zo fijn. 

 

De bloemen, ze geuren. Ruik jij het ook? Toen ik het rook, dacht ik aan jou. De frisse geur, het lange tafelen, ze zorgen voor verfrissing. Verfrissing van de ziel. Adem eens in, voel het eens. Een verfrissend welkom voor jou. 

 

Proef en geniet. Er is zóveel. De pan zit nog vol en met jou aan mijn zijde heb ik meer dan genoeg. Kijk, nog een pan. De deksel gaat open en ik neem stiekem een hapje. Het smaakt naar meer. Het smaakt naar overvloed. We hebben genoeg. Ik wens dat jij altijd genoeg hebt. Dat (ook) wanneer de pan leeg is, je hart vol is. Dat is pas waardevol. 

 

De pannen zijn gestapeld. Ik ben stapelgek op jou. Ik blijf stapelen totdat jij het ziet. Zie jij het al? Door het stapelen kom ik dichter bij jou. Ik stapel de liefde. Mijn liefde voor jou reikt hoger dan de hemel, dus ik blijf stapelen.

Specificaties

Maat 2 x 90 x 90

Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Grote 2 luik
 

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg