top of page
Galerie
P1077243.jpg
Schilderijen van Wilma

Galerie

Ik heb teveel ideeën. Zoveel vind ik mooi, zoveel wil ik graag in kleuren omzetten. Vanuit een concept, een idee, soms een kleurenpallet waar ik mee aan de slag ga, soms een verdieping van een bestaand doek of een combinatie van dit alles. En wanneer is een schilderij 'klaar' Eigenlijk nooit, maar toch ook weer wel. Ik kijk, en kijk nog eens en nog eens... slaap er een paar nachten over... kijk nog eens en dan weet ik het... nog iets meer rood aan de rechterkant. of nee... zo is het goed, dit is de juiste balans. Dan komt een moment van genieten en dat wordt helemaal bijzonder als ik zie dat een ander daar vervolgens weer van kan genieten... 

 

Als ik foto's heb gemaakt van schilderijen plaats ik ze in een ander kader. Nieuwe ontdekkingen worden dan gedaan. Alsof het voor het eerst is dat ik het zie... van kunst genieten is een levenskunst. Wel handig dat je eigen werk je kan verrassen. Ben je dubbel blij. Je begrijpt dat er wel heel wat zwoegen aan vooraf is gegaan .. maar dat vergeten we gewoon snel. 

 

Ik werk ondertussen aan nieuwe lijnen en collecties. Hou de site dus regelmatig in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

bottom of page