top of page

€ 62000,- 

Ongelooflijk: € 62000,- is de opbrengst van het boek

Make a dish voor Make a Wish [Yes!]

Ook de media is dit niet ontgaan/ scroll naar beneden...

MAKE a star dish 

Hou jij ook zo van lekker eten?

Ik zeker!

Ik ben dol op eten. Heerlijk. Ik kan me er elke dag weer op verheugen. Soms lekker uitgebreid en een andere keer zo'n fantastisch bord boerenkool. Mmm... dat is toch om van te smullen. En wat denk je van een frietje op vrijdagavond. Ik weet niet hoor, maar ik ga al bijna kwijlen als ik het zit te typen. Als ik bij de snackbar om de hoek een familiezak scoor, dan gaat mijn hand bij de eerste bocht al in de té warme zak friet. Maar elke dag friet, nee, dank je! 

Lekker in de keuken staan met een goed kookboek. Ik zeg:' 'Gaan we voor!'

Hoe zou het zijn als topkoks hun favoriete recept met mij zouden willen delen? Ik zeg: 'Top plan!' 

Wat nou als nog veel meer mensen kunnen meegenieten van mijn genietmoment aan tafel en in de keuken?

Ik zeg: 'Doen!' 

Kookboek 'make a star dish' - totale opbrengst gaat naar make a wish

binnen een week was de eerste druk uitverkocht, 5000 exemplaren! Yes! 

Samen met Ladies van de Ladies'Circle Noordwest Veluwe is het kookboek ontstaan. 8 Michelinsterren chefs gaven hun favoriete recept. En huplakee, aan de slag. Een concept voor het boek maken, illustraties tekenen, foto's maken, foto's selecteren. Ontwerpstudio Inzpire werkte ongelooflijk enthousiast mee met de coördinatie en ontwerp. 

Wahhh.... samen voor het eerst boeken uit de dozen halen....

Vier het leven, het is je zomaar gegeven

Als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent, stort je wereld in. Onzekerheid, pijn, angst en wanhoop. Wat kan ik voor je doen? Wat is je wens? Make a Dish beantwoord wensen van mensen die door ziekte niet meer kunnen doen wat zo graag ooit hadden willen beleven. Een grote wens van mij is uitgekomen, iets voor hen mogen betekenen. Met liefde heb ik zitten tekenen, schilderen, overleggen en de rest... Dank lieve ladies, dank Inzpire voor jullie enorme inzet! 

binnen een week was de eerste druk uitverkocht, 5000 exemplaren! Yes!

Bommetje vol was mijn atelier! Ik wist niet dat er zo'n 80 mensen in mijn atelier samen feest konden vieren. Wat een happening. De lancering was een enorme knaller. Als ik er aan denk, word ik er nog steeds blij van. Vrolijkheid, muziek, heerlijke gerechtjes bereid door twee Michellinsterren chefs, Wim Zwaart en Ben Dennis van den Beld, stonden in mijn keuken samen te koken. Prachtige toespraken van de voorzitter van de Ladies'Circle Nederland, een jonge vrouw die haar levensverhaal vertelde en wat Make a Dish voor haar heeft betekent. Als je heel, heel ziek bent en je krijgt een dag waarin je grootste wens wordt vervuld, dan ontdek je hoe bijzonder Make a Dish is in levens van mensen die lijden. 

We toosten op de dag, op het leven! We toosten op het plezier dat het geeft als je samen iets voor anderen mag betekenen. Dat is het allergrootste geluk!

Michellinsterren chefs / links: Ben van den Beld,  Roode Koper / midden: Wim Zwaart, Ratatouille / rechts Michel van Riswijk, Landhuishotel Bloemenbeek

Leve het leven!

Ik lief het leven!

Vijf jaar geleden had ikzelf bijna het leven verloren. Mijn hart stond stil. Ik ben zo dankbaar dat ik er nog ben! Zo dankbaar dat ik mij kan en mag inzetten voor anderen. Geniet van Make a star Dish! Toost op elke dag die je zomaar leven mag! 

xxx Wilma

bottom of page