top of page

Gedragen wordt je, als zelf dragen niet meer gaat | Verkocht

Gedragen

wordt je

als zelf 

dragen 

niet meer

gaat

Toelichting 

Soms heb je het nodig dat je gedragen wordt, omdat het je niet lukt om zelf alles te dragen. Juist doordat anderen je helpen dragen, kun je gesterkt en wel straks anderen weer helpen dragen. We hebben elkaar nodig. Je kunt het niet alleen. Je reikt uit en ontdekt dat je voor nu even los mag laten, omdat een ander naar jou uitreikt. 

 

De vlinders symboliseren de schoonheid van het leven. Ze zijn sprankelend vol kleur en vliegen van bloem naar bloem. Ze zoeken de kern van het leven, de kern van de bloem om vervolgens dartelend van bloem naar bloem te gaan. Zo mag jij ook leven. Kijk naar dit schilderij en weet, zodat je niet vergeet... als jij even gedragen wordt, mag je erop vertrouwen dat jij straks zoveel weer mag betekenen voor anderen. 

 

Een vlinder heeft nooit haast, maar geniet van de kleuren en het zoete van het leven. Geniet van    de kleine mooie momenten, zodat je groots kunt leven binnen de mogelijkheden van je bestaan. 

 

Ik wens dat dit schilderij bij iemand op een witte muur de kamer mag gaan vullen met hoop. Nieuwe levensverwachting en een prachtige toekomst in het vooruitzicht. 

 

Gedragen wordt je...

 

 

Met die zekerheid mag je leven.

Weten en nooit meer vergeten.

Je wordt gedragen als zelf dragen niet meer gaat,

zodat jij kunt dragen als het bij jou weer beter gaat.

Draag dan een ander met al je kracht en vol liefde.

We hebben elkaar nodig.

Juist nu.

Meer dan ooit. 

 

 

Verbinding

 Liefde is de krachtigste verbinder. Liefde heeft aandacht, luistert oprecht en is open.

 

Je gedragen voelen, geeft vleugels bij alles wat je moet ondernemen. Het opent sprankeling in je binnenste waardoor creatieve oplossingen als vanzelf naar boven borrelen als het allemaal niet meer zo gaat zoals het moet gaan. 

 

 

Dit schilderij is opgebouwd uit veel lagen. Prachtige teksten zijn verstopt in dit werk. De kleuren vinden in een bad van rustige tonen de ruimte om te sprankelen. 

 

Er zijn dagen, dat je wenst dat je gedragen wordt...gewoon om dat je het even niet meer weet, het even niet meer gaat. En soms ben je krachtig genoeg om de ander te dragen. Juist die verbinding met elkaar schenkt een veerkracht in het leven die we zoeken. Een veerkracht waar we naar verlangen. Jij hebt mij nodig, ik heb jou nodig. Samen komen we er. Samen gaat het lukken. 

 

De armen strekken naar boven. Ze tillen je boven de situatie uit. De situatie kan onveranderd blijven, zoals zoveel omstandigheden niet te veranderen. Maar weten, voelen en beleven dat je daarboven uit getild wordt, geeft je vleugels. 

 

De witte krachtige belijningen naast de armen, symboliseren vleugels. Jouw vleugels, engelenvleugels...jij mag het zeggen. Het is jouw schilderij, zodra je stil staat en ernaar kijkt. 

 

De wijze waarop ik mijn belijning neerzet, intrigeert je ogen. Zij maken het lijnenspel af. De abstractie nodigt uit om te blijven zoeken naar de letterlijke verbinding van elke onderdeel. Daardoor kunnen mijn schilderijen door jou een eigen verhaal krijgen. 

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ik wens je duizende gedachten die duizelingwekkend inspirerend mogen zijn in jouw hart, in jouw leven, in elke dag van je bestaan.

Ik zie ernaar uit om dit schilderij aan een muur te zien hangen, waar mensen voorbij lopen, stilstaan en sprankelingen van levenskunst in hun binnenste voelen borrelen. Dat dit beeld hen mag vertellen, dat je niet altijd sterk hoeft te zijn. Dat je soms in zwakte de ander ruimte mag geven om er voor jou te zijn, zodat jij gesterkt en wel, de ander weer dragen mag. Zo krijgen en schenken we ruimte om te zijn wie we zijn!

Welk schilderij je ook van mij zou kiezen voor jouw leef- en werkomgeving!

Zorg dat je je omkleed met klasse! Jij bent het meer dan waard. 

Zorg dat je niet blijft turen naar een witte muur en dan alsmaar blijft denken:

'Eigenlijk moet hier een echte Veen aan de muur!'

 

Dat...:)

 

Ik lief jou, Wilma

Specificaties

Maat 1.50 x 0.90 m
Mixed Media op sterk linnen / diverse vernislagen / aluminiumframe extra dik gespannen 4,3 mm / incl. ophangsysteem

Wilma-7122_edited.jpg

Wie isWilma

Kunstenaar

Schilderen wat jouw hart vertelt. 

Daar ga ik voor!

 

Elk schilderij vertelt een verhaal. Laat je huis of kantoor gevuld zijn met het levensverhaal dat jij wilt leven. Mijn schilderijen zijn meer dan een mooi plaatje. Beleef de emotie, passie en de inspiratie. 

 

Een witte muur in huis?

Een schilderij in mijn atelier wacht op jou.

Ik kan ook een schilderij in opdracht maken.

Met liefde...

Wilma-7171.jpg
bottom of page