Kunst en concert


Terwijl ik schilder en de muziek aanzwengelt, grijp ik naar mijn gele pot verf, knijp erin en voordat ik het doorheb, vliegt en klodderverf door de lucht. Bange, blauwe ogen kijken mij aan. Een gepassioneerd celo speler, stopt accuut. Het zal niet waar zijn. Dat heb ik, vergeet gewoon waar ik ben, ga volledig op in mijn schilderen. Hierbij als nog mijn welgemeende excuses voor de gele verf op uw kostuum.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • TikTok
  • Instagram - White Circle

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)

© Copyright all rights reserved