top of page

TOPNIEUWS / Klimaattop kiest Wilma


OLIFANT VAN WILMA IS GEKOZEN DOOR Love-Letters-to-the-futere, Green Peace en de KLIMAATTOP. Een replica van deze grote jonge hierboven is in een tijdscapsule geplaatst in Kopenhagen en zal pas over 100 jaar weer worden geopend. Als statement naar de wereld dat deze generatie wel degelijk nadacht op klimaatverandering en de gevolgen hiervan. Ook het lot van de olifant is hiermee nauw verbonden. O-LOVE-FANTJE is geselecteerd uit 129 andere kunstolifanten, waaronder ook die van Corneille

ongelooflijk...dat ze die van mij hebben gekozen!, dat vind ik echt super...

mijn achterkleinkinderen staan straks bij een olifant die na 100 jaar het daglicht weer zal zien...

‘weet je wel dat mijn over, overgrootmoedertje dat schattige beestje heeft geschilderd!’

dat vind ik toch stoer! Ik zou het zelf niet eens bedacht kunnen hebben. Elephant Parade: bedankt voor jullie vertrouwen om mij begin 2009 per post zo’n grote grijze krullebol toe te sturen. Jullie doen geweldig werk voor de Aziatische Olifant.

[ Deze grote olifant is helaas al per op bod verkocht, opbrengst gaat naar het goede doel:

de bedreigde Aziatische olifant ]

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page