Ambassadeur Ziekenhuis St. Jansdal


Samen met Bert Konterman, Evert Ten Napel en Henk Bakker, ben ik ambassadeur van dit ziekenhuis. ik ben zo dankbaar dat ik gezond ben, dat ik met liefde me inzet voor anderen die met ziekte te maken hebben. De afdeling Febologie heeft ‘kleur’ gekregen met mijn schilderijen. Ook het opnamebureau, de mamakamer en bij de fysiotherapie kom je mijn schilderijen tegen.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • TikTok
  • Instagram - White Circle

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)

© Copyright all rights reserved