PARIS / Carroussel du Louvre


‘Bestemming bereikt’ Ik kijk opzij, terwijl ik met mijn bus vier rijen dik vooruit ga. De glazen pyramide lacht mij toe. Ik ben in Parijs! Exposeer in Carroussel du Louvre. Eenmaal binnen kan ik kiezen: links - ingang van het museum het Louvre, rechts - Carroussel du Louvre! Daar sta ik! Wat een feest! Een zeer geslaagde expositie met vier uitnodigingen van galeries. O.a. een inernationaal opererende galerie ‘See you in Shanghai!’

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • TikTok
  • Instagram - White Circle

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)

© Copyright all rights reserved