top of page

Dutch Beauty

Ik voel me zo vereerd!

Ik sta in dit prachtige boek!

Patricia, dank je wel.

Een waar kunstobject van 50 x 70 cm.

Dutch Beauty

‘A book about 100 powerful women

from all walks of life in the Netherlands’

Patricia Steur - Fotografe

“ Dutch Beauty vereeuwigd Neerlands schoon in een serie buitengewone portretten. Fotografe Patricia Steur heeft 100 bekende Nederlandse vrouwen als Candy Dulfer, Ellen ten Damme, Loes Luca, Femke Halsema, Chantal Janzen, Saskia Noort, Brigite Schuurman, Frédérique Spigt en Anouk geportretteerd, met passie als verbindende factor. Passie in alles wat ze doen. Vrouwen die bewust leven en stralen door innerlijke schoonheid.

Dutch Beauty verschijnt als een bijzonder kunstobject: een speciaal voor dit project ontworpen designtafel van ontwerpster Maroeska Metz met daarop een enorme uitvoering van het boek. Samen vormen zij een indrukwekkende eye-catcher die de Nederlandse schoonheid prachtig weergeeft. Het boek telt 180 pagina's, heeft een omvang van 50 bij 70 cm en weegt maar liefst 30 kilo (!). Ook is het boek in kleinere uitvoering te bestellen.

Alle objecten zijn genummerd en gesigneerd door zowel Patricia Steur als Archbishop Desmond Tutu van het Medical Knowledge Institute (MKI), waarvan Patricia ambassadeur is. Het MKI is een non-profit organisatie gericht op scholing en informatievoorziening op het gebied van gezondheidszorg. Van de opbrengst van elk verkocht boek gaat een percentage naar deze organisatie.

Patricia Steur heeft diverse nationale en internationale exposities op haar naam staan en er zijn diverse fotoboeken van haar werk uitgegeven. In 2005 ontving zij ‘de Grote Paul', een belangrijke Nederlandse fotografieprijs, totstandgekomen als hommage aan Paul Huf. “

Bron : www.patriciasteur.com

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page