top of page

Ernstig ziek & 'Leven als kunst'


Schilderen met mensen die kanker hebben of hebben gehad i.s.m. deskundigen:

professioneel coach en oncoloogverpleegkundige / ziekenhuis.

Het totale begeleidingstraject vindt plaats in Apeldoorn. De afsluiting van deze bijzondere periode zal plaatsvinden in het atelier van Wilma. Zij begeleidt bij het schilderen van mooie herinneringen, dromen en wensen die in de periode daarvoor zijn verzameld.

Wilma: ‘Ik ben zo dankbaar dat ik gezond ben en mijn passie, verf, ruimte en mogelijkheden beschikbaar mag stellen voor anderen. Ik verwacht dat er indrukwekkende schilderijen zullen ontstaan, omdat ze diep vanuit het hart worden gecreeërd. Dank voor het vertrouwen dat ik hier deelgenoot van mag zijn.’

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page