top of page

Margriet Winterfair versus MiljonairFair


Ik dacht ‘Kom, die Miljonairfair ken ik nu op m’n duimpje, ik ga niet meer. En .. wat gebeurt er, de hele Miljonairfair is na het 10e jaar, het jubileum gestopt. Wilma weg, wij weg :)

Nu maak ik mij klaar voor een andere uitdaging: De Margrietwinterfair!

Daar kan ik mee thuiskomen. Wie wil daar nou niet naar toe!

PostNL heeft mij gevraagd om als designer van enkele series van hun kaarten hen te vertegenwoordigen. Met kwast in de hand kom ik in het ganse land, dus ook daar geef ik met groot plezier acte de present. Super leuke plannen samen bedacht met Stephanie en Saïna, dè dames van kaartwereld.nl. Kom je even bij me langs. ‘Ik lief jou‘ boekje zal me bijstaan.

16 t/m 22 november 2012

Jaarbeurs Utrecht

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page