top of page

PostNL & Wilma = samen


De koninklijke PTT of gewoon PostNL & IK zijn een setje.

We hebben elkaar gevonden. Hoe? Ja, zomaar. En het klikte buitengewoon.

Wil je een kaartje sturen? Snel naar kaartwereld.nl

Zoek w-love en jawel... daar staan ze dan, mijn schatjes. Klaar om verzonden te worden. Kost ongeveer € 3,- en degene die jij een kaart stuurt, krijgt hem ook daadwerkelijk in de bus. Mocht je mij willen verrassen, [en dat lijkt mij heel leuk!] Stuur dan een kaartje naar Sonnevancklaan 7, Harderwijk.

Ik kan niet wachten om te kijken hoe dat is om een persoonlijke kaart van je te krijgen.

Hieronder een selectie van de diverse series. En jawel, de binnenzijde heeft ook telkens een grapje. Op de site zullen nog kaarten van mijn schilderijen komen en doodle tekeningen. [ de site van kaartwereld werkt nog niet optimaal, maar daar zijn ze achter de schermen volop mee bezig. Mijn kaarten met teksten zijn bijvoorbeeld slecht leesbaar....en dat is natuurlijk niet de bedoeling]

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page