top of page

Mag ik je buik schilderen?

Zaterdag 2 februari .... daar waren ze dan! Vrouwen met gevulde babybuiken. Zo mooi! Precies 11.00 uur zat Charlotte klaar. We kennen elkaar al vanaf de dag dat zij naar groep 3 ging. Nu is zij journaliste bij de Stentor en deze foto mocht ik van haar plaatsen op mijn site.

Zitten we daar, zo leuk! En haar buik, zo prachtig! Ik lijk bijna wel W.G.van der Hulst als ik zo mijn tekst teruglees.... zooo mooi.

Maar zo was het ook echt. Terwijl mijn kwasten over de buiken gingen, werden de baby’s wakker. Langzaam zag je de buiken bewegen. Hoe wonderlijk. Harten met engelen vleugels, rood, oranje, volop licht blauw of vooral roze. ‘ik lief jou’ was de meest gekozen tekst waarmee ik de harten opvulde. Daarna fotografeerde Linda Heller op professionele wijze deze prachtige moeders. Daarna gingen de t-shirts heel voorzichtig over de buiken om thuis manlief te kunnen verrassen en ook daar nog meer foto’s te maken. Ik zie uit naar de geboortekaartjes waar ongetwijfeld wel wat beschilderde buiken op zullen komen..om dat met de schrijfstijl van W.G.van der Hulst waardig af te sluiten: ‘Het was zo’n mooie dag. Zo bijzonder mooi. Met bijzondere moeders en zo fijn, zo heel bijzonder fijn.’ :)

De opbrengst was voor de kinderafdeling van het ziekenhuis.

Locatie: Ziekenhuis St.Jansdal Harderwijk

Tijd: 11.00 uur tot 16.00 uur

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page