Hart van Pasen 2013

Met Pasen verstopte ik elk jaar 100 paaseieren in de tuin. Gewoon zo schattig om van die fanatieke jongetjes door de tuin te zien rennen. Het wordt wat minder als ze bijna elkaar de hersenen inslaan als op hetzelfde moment hetzelfde eitje wordt ontdekt, maar dat mag de pret niet drukken. En dan dat Paasontbijt. Drie dagen later voel je de croissants nog zitten. Twee maanden geleden kwam onze hond met een plastic doorzichtig zakje aanlopen. Daarin lag een verweerde paashaas. Dat was het exemplaar van drie jaar geleden die we alsmaar niet konden vinden. Inmiddels zijn mijn oudste drie boys wat groter, maar de paaseieren blijven in de traditie.

Maar wat betekent Pasen?

Voor een speciale landelijke actie is mij gevraagd een kunstwerk te maken passend bij een Paascadeau dat veel mensen in Nederland kunnen ontvangen. Een boekje en d