top of page

Nederland Zingt en Wilma even niet...


Wilma in TV programma 'Nederland Zingt' Nieuwjaarsdag

De cameraman heeft zijn tas inmiddels ingepakt, Arjan Lock is op zijn oranjefiets naar huis en de montage van het programma kan beginnen. Op nieuwjaarsochtend ben ik te gast in het programma ‘Nederland Zingt’. Openhartig vertel ik over het afgelopen jaar.

Wie weet ontdek je onverwacht het programma als je net wakker bent of beter gezegd... als je nog steeds wakker bent. Want dit programma is volgens mij voor de vroege vogels op Nieuwjaarsdag.

Nadat je hebt meegezongen met de al die liederen.. want je weet het ‘heel Nederland Zingt’ dus jij ook, kunnen we doorgaan met het kijken naar ons allergrootste favoriete nieuwjaarsprogramma ‘skischans springen’...

en dan zijn we ook echt klaar voor 2014.

P.S.. Nu de opnames erop zitten, vind ik het ook best wel spannend, want ik stel me behoorlijk kwetsbaar op. Maar ach, ik ben ook maar een mens zullen we maar zeggen.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page