top of page

Slaaplekker!

Zal ik jullie onder komen stoppen, een verhaaltje voorlezen, liedje zingen? Ik doe het graag hoor! Ziet er zo gezellig uit... al die kleuren, poëzie, positieve woorden en schilderkunst. En dat allemaal op één dekbed. Ik moet zeggen, ben stiekem best een beetje trots. Dat het gewoon gelukt is.. en dat ik dan zomaar heel lief van Marieke deze foto krijg.

Je begrijpt dat ik haar eerst gevraagd heb of ik de foto op mijn site mocht plaatsen.

Als je mij echt blij wilt maken, wil je dan ook een foto sturen met jezelf onder het dekbedovertrek.. of als je dat niet wilt.. alleen het door jouw gekozen dekbedovertrek. Ik ben toch nieuwsgierig! Echt, heel erg nieuwsgierig!

PS. mocht je dit berichtje lezen en je vraagt je af... waar gaat dit allemaal over. Nou, ik zal het je uitleggen. Ik heb op grote schildersdoeken dekbedovertrekken geschilderd en die zijn door Beddinghouse.nl op de markt gebracht. Prachtig satijnkatoen, geprint met de nieuwste technieken fotoprint op textiel. Je hoort het al, ik ben helemaal blij.

En zeg nou zelf, hoeveel uren lig je wel niet in je bed. Soms zelfs iets meer dan je zou wensen. Juist dan is het zo heerlijk om je slaapomgeving mooi te maken.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page