top of page

Een gelukkig dag..

Zomaar een gelukkige dag.

Ook dat mag best eens nieuws zijn op mijn site!

Goed nieuws. Vandaag was zo’n dag. Ik moest nog dunne plakjes hout hebben, ... gelukt... verschillende kleuren...

Overleg met een commissie in verband met een lezing met mijn schilderijen in september van dit jaar... gelukt... leuk... zin in... een fotoshoot in mijn atelier voor een mega fotowand op een beurs in Dusseldorf [ hoef ik zelf niet te doen].... gelukt... schetsen gemaakt voor een een nieuw schilderij... gelukt... heb ik zin in... gewandeld met de hond en vriendin Manon.... gelukt... goed voor mijn conditie en zo gezellig... bloemkool gegeten [maar liefst twee bloemkolen ivm grote boys] ... minder gelukt.. maar ja, dat heb je met bloemkool .

Daarom en nogmaals...

genieten van het leven, maakt elke dag tot een feestje.

Vanuit dit genieten wil ik dat mijn schilderijen levensplezier geven aan de huizen, bedrijven waar ze komen. Dat het kijken naar de kleuren, de vormen en het concept, elke dag tot een gelukkig dag mag maken... ondanks alles, dankzij alles.

Dat wat goed ging, benoemen.

Dat wat een gouden randje verdiend, vieren

Dat wat een glimlach tovert, bevriezen

Dat wat gewoon zo gewoon leuk is, toejuichen

Dat wat lief is, lieven

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page