top of page

Wilma in het museum

Even was ik een museumstuk :)

De museumdeuren waren geopend, mijn schilderijen gaven de oude ruimten nieuwe elan, de koffie en thee werden geschonken.. en mijn lezing kon beginnen. Stoelen vanuit een andere zaal werden extra bijgeschoven. Het was gezellig druk. Ik miste nog één gaste, Maxima. Een jaar eerder sprak zij in deze ruimte. Dus een minuutje stilte voor dit gegeven, was wel op zijn plek... maar nee, ze was er niet toen ik er was en ik was er niet toen zij hier sprak.

[Ik zie haar op de foto kijken ‘Zou Wilma nog komen?’ ...:) ]

De avond was perfect georganiseerd door de Kunst- en cultuurcommissie. Reacties van genodigden:

‘Geweldig goed je lezing, ons publiek maar ook wij als organisatie hebben erg genoten, bedankt!’

Voorzitter kunst-cultuurcommissie

‘Wat ben je een inspirerend mens. Heb van je genoten!’

E.S.

‘Helemaal mee eens, heerlijke avond!’

R.S.

‘Daar word ik zo blij van!’

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page