top of page

Boekpresentatie


Als je denkt: “Nou, nou, nou, die Wilma toch!

Ze kijkt wel erg blij en trots! Is dat niet een beetje tè?’

Dan heb je eigenlijk ook gewoon gelijk.

Ik sla door. Ik geef het toe.

Maar tjonge, jonge, wat een feest! Het is gewoon gelukt.

IK VROLIJK JOU ligt in de winkels, wordt super goed ontvangen, ik krijg voortdurend prachtige, vaak ook ontroerende mails van mensen die het boekje hebben ontvangen als geschenk of zelf hebben gekocht.

En dat terwijl ikzelf vorig jaar, heel veel in mijn bed moest liggen... ja, dan sla je misschien ook van plezier een beetje door.

De boeklancering was een feest!

Samen met Ine Voorham, luitenant-kolonel van het leger des Heils, heb ik een lezing gegeven.

Anne Schotanus van uitgeverij KOK gaf een prachtige speech [ met dank! ] en de genodigden maakten de boel echt vrolijk. We toosten met gekleurde prosecco en vierden met elkaar het leven! Gewoon, omdat ondanks alles en dankzij alles het leven gevierd moet worden. We vieren samen dat vrolijkheid ons leven kleurt, juist omdat we allemaal wel wat extra vrolijkheid kunnen gebruiken.

dat vrolijkt mij zo!

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page